bio-alga.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani bio-alga.si:pogoji poslovanja

© dizajn reb.si
® ™ bio-alga.si - vse pravice pridržane

Splošni pogoji poslovanja so objavljeni na spletni strani, zato se smatra da je vsak kupec spletne trgovine seznanjen z njimi.


Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine bio-alga.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT).

Kupoprodajna pogodba je sklenjena takrat, ko jo ponudnik potrdi, kupec pa dobi potrdilo o zaključenem nakupu. V tem trenutku so vsi pogoji fiksirani tako za kupca kot za prodajalca.


TRGOVINA

GALERIJA

Splošni podatki podjetja

S spletno trgovino bio-alga.si upravlja podjetje Matic Cesar s.p.,Kajuhova ulica 7, SI-2380 Slovenj Gradec, matična številka 8280681000, davčna številka SI 37076779 ( smo davčni zavezanec ).

Datum vpisa pri registrskem organu:

Registrski organ: 0

Povezava do AJPES izpiska

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine bio-alga.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektron